profier

59 nye leiligheter og 7 rekkehus

Ønsker du å avtale byggeplassvisning?
Kontakt megler!

Velkommen til Hagejordet

Bo urbant og uforstyrret på Hagejordet! Et attraktivt boligområde på Søre Ål, rett utenfor Lillehammer sentrum


I rolige og landlige omgivelser selger vi nå 59 nye selveierleiligheter og 7 rekkehus. Hagejordet blir et fantastisk sted å bo for aktive mennesker som stiller litt høyere krav til omgivelsene, arkitektur og sitt nye hjem.

Pris

Fra 2 599 000,-

Kvm.

40 - 178

Soverom

1 - 3

Estimert innflytting

3. kvartal 2024

59 nye leiligheter og 7 rekkehus

Tilrettelagt for en enklere hverdag


Rekkehusene får sin egen hageparsell i tillegg til romslig terrasse. Bilen står trygt forvart i carport i nærheten av huset, eller i parkeringskjeller under leilighetsbyggene.

Leilighetene leveres med god standard, gjennomtenkte planløsninger og store balkonger mot sør og vest. Parkering i garasjekjeller, med heis opp til alle etasjeplan. El-bil lader leveres ferdig montert.

Hagejordet får en frodig og flott opparbeidet hage for lek og avslapning. I senter av hageanlegget kommer et fellesrom som beboerne i Hagejordet kan benytte seg av. 

Kvaliteter


Hagejordet får leiligheter og rekkehus med gode kvaliteter. Alle boligene får store og solrike uteplasser i form av privat balkong eller terrasse. Det blir Sigdal kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Siemens. Helfliset bad med baderomsinnredning fra Space Interiør og varmekabler i gulv. 

Det leveres 1-stavs eikeparkett i alle rom, unntatt bad, wc, vaskerom og entré/hall som får lekre gulvfliser. Veggene males i fargen Washed Linen, og det er mulighet for en rekke ulike fargevalg uten tillegg i pris. Baderom og entré/hall får downlights. 

Om Profier

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet på Hagejordet står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.

Meld interesse

Kontakt megler

Utforsk andre prosjekter