profier

Ny leilighet på Hagejordet

Gode materialvalg er en selvfølge


Kvalitetskjøkken fra Sigdal i type Horrisont hvit leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens. 

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres med lekre gulvfliser.

Det leveres nedhimlet tak i gang/entré og på bad med downlights som belysning i himling for leilighetene. Det kan også leveres nedsenket himling i øvrige rom med downlights i tak, mot tillegg i pris. For rekkehusene leveres det slett gipshimling. Her kan det kjøpes downlights i tak, mot tillegg i pris. Se salgsoppgaven for mer informasjon.

Skjermet grøntområde

Store balkonger/terrasser

Hyggelig utsikt

Sett ditt eget preg på drømmekjøkkenet!

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet.


Som standard leveres et moderne kjøkken av type Sigdal Horisont, i farge hvit, med slette fronter og innfreste grep.

Benkeplate leveres i sort laminat. Du kan velge blant flere spennende farger av kjøkkenfronter på ditt nye kjøkken, mot tillegg i pris. Du kan også velge blant flere ulike benkeplater, mot pristillegg. Integrerte hvitevarer leveres fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert og tilpasset kjøkkenet ditt. Se salgsoppgaven for mer informasjon.

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Bo i fredelige omgivelser

– med kort vei til det du trenger


På Hagejordet bor du i et hyggelig villaområde med nærhet til det du trenger. Leilighetene ligger rolig og tilbaketrukket. Hyggelig utsikt til omgivelsene rundt. Bilen står trygt forvart i felles garasjekjeller under byggene eller i carport på tunet. På den lokale matvarebutikken får du det du trenger til daglige innkjøp.

Alle priser på Hagejordet er faste – ingen hektiske budrunder. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighets- eller rekkehustypene, slik at du finner den som passer best for deg!