profier

Velkommen hjem!

Skjermet grøntområde, store balkonger og hyggelig utsikt.


I hjertet av Søre Ål, rett utenfor Lillehammer sentrum, bygger vi nå helt nye selveierleiligheter og rekkehus i flotte og solrike omgivelser.

Hagejordet består av totalt 66 boenheter, hvorav 59 leiligheter fordelt på fem bygninger og 7 rekkehus i to rekker.

Prosjektet vil holde en høy standard og det tilbys leiligheter i flere størrelser og prisklasser. Alle leilighetene får store uteplasser i form av privat balkong eller terrasse. Felles for alle boligene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. 

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

Skjermet grøntområde

Romslige balkonger

Hyggelig utsikt

Området

Bo urbant og uforstyrret på Søre Ål!


Hagejordet kommer i et idyllisk område på Søre Ål, i underkant av 2 km fra Lillehammer sentrum. Søre Ål er kjent for sin vakre og uberørte natur, med marka og Mjøsa rett utenfor døren. Samtidig er det gode forbindelser til et yrende byliv i sentrum, med gangvei, sykkelsti og bussen som går jevnlig forbi Hagejordet.

Området er også kjent for sitt idrettslag, Søre Ål Idrettslag, med aktiviteter som langrenn, hopp, kombinert, fotball og skøyter. I nærmiljøanlegget Engesvea Aktivitetspark er det løyper for skicross, skilek, sykkel, hinderløyper, akebakke og gapahuk. Et mekka for den aktive!

Fra Hagejordet er det gangavstand til populære Søre Ål skole, Åretta ungdomsskole og flere barnehager. 

Søre Ål kan by på fine turområder, kort vei til Mjøsa og et lokalsenter med dagligvarebutikkene Kiwi og Rema 1000, apotek og treningssenter. Bussen tar deg til sentrum på 8 minutter, og har jevnlige avganger.

Nytt, moderne og gjennomtenkt for din trivsel

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.


Kjøp av ny leilighet eller rekkehus er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. 

Hagejordet gir deg alle disse fordelene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som glass, tre og stål. Dette gir byggene et lunt og moderne preg.