profier

Nye leiligheter for salg!

Midt i Konneruds nye sentrum, i rolige omgivelser og rett ved løypa!

Velkommen til Konnerudparken

Vi har leiligheter i flere størrelser og prisklasser for salg. Leilighetene leveres med gjennomgående gode kvaliteter. 1-stavs eikeparkett, gasspeis i utvalgte leiligheter, balkong, Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer og heis fra parkeringskjeller opp til alle etasjeplan. Felles vaskeplass til bil og smørebod.


I visningssenteret på tomten kan du se modell av prosjektet og kvalitetene du kan forvente i ditt nye hjem.

Profier AS og Drammen kommune eiendomsutvikling AS står bak prosjektet.

Pris

4 390 000 - 12 200 000

Kvm.

66 - 136

Rom

3 - 5

Estimert innflytting

Sommer 2024

 • Salgsstart

  Våren 2021

 • Byggestart

  Vinter 2022

 • Bygging pågår

  Åpent visningssenter

 • Estimert innflytting

  Sommer 2024

Trives man hjemme, får man ny energi og livskvalitet


Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. I Konnerudparken ligger alt til rette for en enklere hverdag; Bilen står trygt forvart i parkeringskjeller, heis opp til leiligheten, smørebod og vaskeplass til bilen. Fine turområder, busstopp og nærhet til det du trenger av butikker til de daglige innkjøp.

Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig og skjermet grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre!

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

Leilighetene i Konnerudparken leveres med gode materialvalg

Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Her er det ingen skjemmende radiatorer.Inne får flere av leilighetene gasspeis, en dekorativ og lun varmekilde. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i.

Gode solforhold

Utsikt

Balkonger

Felles uteområde

Velkommen til visningssenteret i Konnerudparken!

Finn ditt drømmehjem i boligvelgeren.

Kontakt megler

Om Profier

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet i Konnerudparken står Profier AS og Drammen kommune eiendomsutvikling AS (DKEU), to anerkjente aktører i det norske boligmarkedet. Drammen kommune eiendomsutvikling AS er eid av Drammen kommune og utvikler eiendommer med lokal forankring.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 10.000 boliger og over 800.000 m2 handel /næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Profier er en del av Gjelsten Bolig AS

Meld interesse

Kontakt megler

Utforsk andre prosjekter